Jullovet 2018

Jag längtade mycket efter det! Att få vara ledig, läsa böcker och ha gott tid att skriva. Så fort jag gick ut genom skoldörren hade allt om studierna och tentorna försvunnit. Jag hade bara en enda tanke i huvudet. Bara en tanke och den ropade inom mig och sa att jag måste börja skriva den där berättelsen. Jag får börja skriva en ny novell. Idéen fanns redan i mitt huvud (jag hade tänkt på den mycket under hela höstterminen). Så det blev det!! Jag skrev klart novellen i sju dagar! Jag kan knappt tro det att jag skrev den i sju vinterdagar i ett litet lägenhet i Uppsala! Jag hade inte förväntat mig att klara novellen så snabbt. 🙂

På dagarna som var kvar började jag läsa en intressant bok som heter “Hemlösa katter i Homs”. För er som inte vet jag är född och uppvuxen i Homs så jag var mycket nyfiken att läsa den romanen. Väldigt glad och stolt över det jag gjorde under det lovet. 2018 tog slut och jag firade nyårsafton 2019 med familjen. Hoppas att författaråret 2019 blir lika bra som 2018. Hoppas mycket också att jag får gott tid att skriva under det.

Tills nästa gång,

Nour


Annonser

Författare: Nour Al-houda Kanjo

Hej! Kul att du har hittat hit! Nour heter jag och jag är 20 år gammal och jag kommer från Syrien. Jag föddes 1997 i Homs i Syrien och kom till Sverige i början av 2016. Nu läser jag till farmaceut på Uppsala universitet. Jag har alltid tyckt mycket om att skriva. Redan som nioåring älskade jag att skriva dagböcker och berättelser. Efter ett och halvt år i Sverige fick jag min första novell publicerad i en novellsamling. Idag har jag fem noveller publicerade i olika böcker. På denna sida kommer jag att hålla dig uppdaterad kring allt som rör mitt skrivande: nya/pågående projekt, mina tankar och idéer, eventuella framträdanden, reportage och andra spännande händelser! För att köpa mina publicerade böcker du får gärna kontakta mig via nalhouda759@gmail.com. Annars finns de även tillgängliga på Adlibris, Bokus och Amazon. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s