Femte novell: Jordens hjärta bankar

Idag skrev jag en tenta på cellbiologi. Jag gick ut ur skolan utmattad och helt slut. På bussen tillbaka hem fick jag ett SMS om att jag har ett bokpaket att hämta.
Precis nyss hämtade jag bokpaketet med antologin ”Nyanser av passion” som jag är medverkan i. 💕📖
Jag blev väldigt glad när jag såg böckerna. Där fanns böckerna i paketet. Där fanns dem som en vacker dröm. Vinröda böcker som består av papper, berättelser och ord.💫🌸
Min novell ”Jordens hjärta bankar” är en novell som beskriver på något sätt mina barndomsminne i Syrien.🌿

Ett utdrag ur min novell står på bokens omslag. Den är den delen jag älskar mest i novellen!

”Jag har en stark lust att vara där igen, att bre ut mig på det gröna mjuka gräset och andas i det. Att blunda och låta mina fingrar röra det på det sättet som ett nyfött barn känner gräset och jorden för första gången i sitt liv. Att jag blundar där och inte vaknar igen. Vinden och doften. Att få somna där och känna jordens dunkande hjärta. Våren och allt är grönt. Utan krig.”
– Nour Al-houda Kanjo

Novellen betyder mycket för mig och jag är väldigt stolt och glad att jag skrev den någon dag. Om du är nyfiken att köpa boken kontakta gärna mig!🌷💕

Mer om boken hittar på denna länk: http://ordberoende.com/bocker/alskanoveller-30-nyanser-av-passion/

 

Annonser

Författare: Nour Al-houda Kanjo

Hej! Kul att du har hittat hit! Nour heter jag och jag är 20 år gammal och jag kommer från Syrien. Jag föddes 1997 i Homs i Syrien och kom till Sverige i början av 2016. Nu läser jag till farmaceut på Uppsala universitet. Jag har alltid tyckt mycket om att skriva. Redan som nioåring älskade jag att skriva dagböcker och berättelser. Efter ett och halvt år i Sverige fick jag min första novell publicerad i en novellsamling. Idag har jag fem noveller publicerade i olika böcker. På denna sida kommer jag att hålla dig uppdaterad kring allt som rör mitt skrivande: nya/pågående projekt, mina tankar och idéer, eventuella framträdanden, reportage och andra spännande händelser! För att köpa mina publicerade böcker du får gärna kontakta mig via nalhouda759@gmail.com. Annars finns de även tillgängliga på Adlibris, Bokus och Amazon. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s