Mitt Andra Hem, Simrishamn

Simrishamn. Torget och gamla kyrkan. Himlen och solen vandrar på de oändliga gatorna. Värmen och solen färgar allt. Jag lägger mig i gräset och drömmer. Fred, vågorna och blåa havet. Ett annat gult hav på andra sidan och det doftar. Doftar sommar och för mig är Simrishamn sol och sommar. Jag vilar där och solens strålar värmer mitt ansikte.
Stillhet. Grönt. Orden och tankarna tar slut. Allt är vackert, jag vill stanna här, upptäcka varje sten och blomma i åkrarna, bo här. Simrishamn är kärleken. Här finns det inga gränser och kartor. Här hittade jag mitt andra hem.
Nour
FB_IMG_1534025224889.jpg

FB_IMG_1526719043779.jpg

 

 

 

Annonser

Författare: Nour Al-houda Kanjo

Hej! Kul att du har hittat hit! Nour heter jag och jag är 20 år gammal och jag kommer från Syrien. Jag föddes 1997 i Homs i Syrien och kom till Sverige i början av 2016. Nu läser jag till farmaceut på Uppsala universitet. Jag har alltid tyckt mycket om att skriva. Redan som nioåring älskade jag att skriva dagböcker och berättelser. Efter ett och halvt år i Sverige fick jag min första novell publicerad i en novellsamling. Idag har jag fem noveller publicerade i olika böcker. På denna sida kommer jag att hålla dig uppdaterad kring allt som rör mitt skrivande: nya/pågående projekt, mina tankar och idéer, eventuella framträdanden, reportage och andra spännande händelser! För att köpa mina publicerade böcker du får gärna kontakta mig via nalhouda759@gmail.com. Annars finns de även tillgängliga på Adlibris, Bokus och Amazon. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s