Min dikt och nationaldagsfirandet

Simrishamn. 6 juni💕🇸🇪
Förra veckan fick jag möjlighet att komma in i programmet för Nationaldagsfirandet i Brunnsparken Simrishamn. Så roligt!! :)🇸🇪
Idag högläste jag min dikt ”Mitt andra hem” vid kommunens nationaldagsfirande. Många blev berörda när de hörde dikten. Diken handlar om Simrishamn, värme och kärlek.
Väldigt tacksam och glad att jag fick möjligheten att komma dit och läsa min dikt. 💗💕🌹
Tack alla som kom idag och stöttat mig!!Det värmer i hjärtat!💗🌼

 

 

 

 

Annonser

Författare: Nour Al-houda Kanjo

Hej! Kul att du har hittat hit! Nour heter jag och jag är 20 år gammal och jag kommer från Syrien. Jag föddes 1997 i Homs i Syrien och kom till Sverige i början av 2016. Nu läser jag till farmaceut på Uppsala universitet. Jag har alltid tyckt mycket om att skriva. Redan som nioåring älskade jag att skriva dagböcker och berättelser. Efter ett och halvt år i Sverige fick jag min första novell publicerad i en novellsamling. Idag har jag fem noveller publicerade i olika böcker. På denna sida kommer jag att hålla dig uppdaterad kring allt som rör mitt skrivande: nya/pågående projekt, mina tankar och idéer, eventuella framträdanden, reportage och andra spännande händelser! För att köpa mina publicerade böcker du får gärna kontakta mig via nalhouda759@gmail.com. Annars finns de även tillgängliga på Adlibris, Bokus och Amazon. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s