Min novell vinner i Novellprisfesten!

I oktober såg jag att biblioteken i Solna och Sundbyberg hade en novelltävling för unga som går i skolan och gymnasiet.  Novell Ett skyddsrum i Sverige som jag började skriva i våras i skoaln, tänkte jag på. Jag har jobbat och förbättras den i flera dagar, så jag testade.
Nu fick jag besked att jag är en av de sex vinnarna och novellen kommer att publicera i en novellsamling. Vad kul!
Mitt bidrag Ett skyddsrum i Sverige tar upp temat flykt och möte mellan olika personer. Finalfesten ska vara på torsdag i Solnas biblioteket i Stockholm. Synd att jag inte hinner åka och vara med.
TACK för alla ni som har läst denna novell och hjälpt mig att förbättra den!
Tills nästa gång,
Nour

IMG_8092IMG_8082IMG_8087 (1)IMG_8085 (1)IMG_8083IMG_20171127_210908964

 

Annonser

Författare: Nour Al-houda Kanjo

Hej! Kul att du har hittat hit! Nour heter jag och jag är 20 år gammal och jag kommer från Syrien. Jag föddes 1997 i Homs i Syrien och kom till Sverige i början av 2016. Nu läser jag till farmaceut på Uppsala universitet. Jag har alltid tyckt mycket om att skriva. Redan som nioåring älskade jag att skriva dagböcker och berättelser. Efter ett och halvt år i Sverige fick jag min första novell publicerad i en novellsamling. Idag har jag fem noveller publicerade i olika böcker. På denna sida kommer jag att hålla dig uppdaterad kring allt som rör mitt skrivande: nya/pågående projekt, mina tankar och idéer, eventuella framträdanden, reportage och andra spännande händelser! För att köpa mina publicerade böcker du får gärna kontakta mig via nalhouda759@gmail.com. Annars finns de även tillgängliga på Adlibris, Bokus och Amazon. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s