Med kalla vågor till dig

Det här är inläggets utdrag

Annonser

                                                       

Nour heter jag och jag är 19 år gammal och jag kommer från Syrien. Jag har varit i Sverige i ett år och sju månader. Jag har alltid gillat att skriva. Jag började skriva när jag var nio år gammal. Att skriva är min hobby. Sedan jag kom till Sverige har jag läst svenska på Österlengymnasiet. Förra terminen upptäckte mina lärare att jag var duktig på att skriva inför en uppgift vi hade som handlade om att skriva en mikronovell. Citatet nedanför är av första novell på svenska. Den är med titeln ” Med kalla vågor till dig”och den kommer snart att bli publicerad i en novellantologi som heter Jul igen.


” 
Vad ska jag säga? Om jag talar, skriker högt, gråter intensivt kommer du att höra mig? Ändå vill jag skriva, skriva och skriva. Det är det enda jag kan göra. Jag saknar dig så himla mycket. Livet har ingen mening efter denna dag. Det här landet med den gröna marken och allt som den har givit mig, är inget utan dig. Utan dig, Karim och min lilla Fatima.”

Tack för alla ni fina som uppmuntrade mig alltid att skriv!

 

Författare: Nour Al-houda Kanjo

Hej! Kul att du har hittat hit! Nour heter jag och jag är 20 år gammal och jag kommer från Syrien. Jag föddes 1997 i Homs i Syrien och kom till Sverige i början av 2016. Nu läser jag till farmaceut på Uppsala universitet. Jag har alltid tyckt mycket om att skriva. Redan som nioåring älskade jag att skriva dagböcker och berättelser. Efter ett och halvt år i Sverige fick jag min första novell publicerad i en novellsamling. Idag har jag fem noveller publicerade i olika böcker. På denna sida kommer jag att hålla dig uppdaterad kring allt som rör mitt skrivande: nya/pågående projekt, mina tankar och idéer, eventuella framträdanden, reportage och andra spännande händelser! För att köpa mina publicerade böcker du får gärna kontakta mig via nalhouda759@gmail.com. Annars finns de även tillgängliga på Adlibris, Bokus och Amazon. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s